CANDIDATURA ÀMPLIA DE
L’ESQUERRA TRANSFORMADORA

Laura Fernández Vega
Núm. 1

Juan A. Geraldes Herrero
Núm. 2

Andrea Barbero Solà
Núm. 3

Lluís Artigas Torrents
Núm. 4

Gal·la Llobet Piquer
Núm. 5

Pedro Pino Millán
Núm. 6

Montserrat Piquer Llorenç
Núm. 7

Jesús Carrión Rabasco
Núm. 8

Lucía Pérez Porcel
Núm. 9

Xavier Pedrós Cortasa
Núm. 25

10. Jordi Barbero i Solà
11. Eva Vendrell Sarroca
12. Andreu Martín Sanchez
13. Marta Barbero Soler
14. Álvaro Martín Martín
15. Mercè Mangues Sans (Tona)
16. Francesc Montagut Piqué (Monti)
17. Berta Satoca Figueras
18. Fidel Martínez González
19. Noemi Rincón Gutiérrez
20. Ferran Cobo Forns
21. Mariona Massoni Mangues
22. Herminio Gámez Sánchez
23. Ara Rodríguez Chacón
24. Immaculada Figueras Pueyo

SUPLENTS
1. Maria José Martín Gala
2. Daniel Moyano Rey
3. Ferran Martín González

Des de la CUP, Comuns Sobiranistes de Sant Boi, Som Alternativa i MES (Moviment d’Esquerres) hem decidit apostar conjuntament per una candidatura àmplia de l’esquerra transformadora. Fa setmanes que treballem en la línia de configurar un espai que des de l’esquerra sobiranista pugui guanyar un Sant Boi per a totes.

Ara, obrim aquesta plataforma municipalista als diferents agents de l’esquerra transformadora de la vila per tal de bastir una alternativa al model de ciutat dels 40 anys de govern del PSC i ICV. Fa anys que treballem plegades als carrers. Ara toca fer-ho també a l’Ajuntament.

Som conscients de l’esgotament del model de ciutat opac, cacic i clientelar que han apuntalat durant 40 anys i creiem que és el moment d’un canvi que només l’esquerra transformadora pot encapçalar.

Constatem les limitacions de la institució municipal però sabem que la gestió del PSC i ICV resta molt lluny d’aprofitar la capacitat transformadora de Sant Boi i treballem per garantir unes condicions materials de vida dignes que siguin la base per una ciutadania realment lliure, crítica i sobirana.

Pa, sostre, treball, vida i llibertat. És només al voltant d’aquests cinc eixos que s’articularà el canvi a la nostra vila. Per tal de construir habitatge de lloguer social, per fer una aposta ferma pel cooperativisme com a motor de canvi i de condicions laborals dignes. Per aturar la destrucció del territori, apostar per una vila feminista i ecològicament sostenible (més enllà de paraules buides). Per la posada en valor i la socialització del Parc Agrari i entenent que les municipalitzacions i la gestió directa són l’eina per assegurar l’accés universal als serveis públics. Per combatre la pobresa energètica i recuperar l’espai de la caserna per a la vila. Per la sobirania plena, per fer efectiu el dret a l’autodeterminació i per la República.

En definitiva, per tornar la ciutat al poble.

“CUP, Comuns Sobiranistes de Sant Boi, Som Alternativa i MES (Moviment d’Esquerres) presenten una candidatura de l’esquerra transformadora i sobiranista que pugui guanyar un Sant Boi per a la gent treballadora.”

ENS SABEM I ENS VOLEM LLIURES
Guanyem Sant Boi
Guanyem Sant Boi