Feminisme per canviar-ho tot

Parlar de feminisme és parlar de vida. És parlar del dret a no tenir por al tornar a casa sola de nit o de no tenir por d’anar de la mà pel carrer amb la meva parella. Parlar de feminismes és parlar de la bretxa salarial o de l’elevadíssima taxa d’atur de les persones trans.

Parlar de feminismes i LGBTI no és posar una bandera al balcó de l’Ajuntament un dia concret, ni flotar un autobús amb consignes buides.

Parlar de feminismes i LGBTI és anar a allò material, que podem tocar amb les mans i que canvia radicalment les nostres condicions de vida.

A Guanyem Sant Boi, parlar de feminismes i LGBTI és dotar de caràcter vinculant el Consell de la Dona i crear-ne un d’LGBTI, és formar els i les treballadores municipals, fer xerrades a escoles i instituts.

Parlar de feminismes i LGBTI no és posar una bandera al balcó de l’Ajuntament un dia concret, ni flotar un autobús amb consignes buides

És crear protocols per combatre la violència masclista i LGBTI-fòbica. És il·luminar bé els carrers de nit, és municipalitzar les escoles bressol perquè les dones no ens haguem de quedar a casa cuidant les criatures.

Parlar de feminismes i LGBTI és parlar de classe treballadora i de millorar les nostres condicions de vida. De totes.

 

Categoria:

Comparteix: